En İyi 5 Makyaj Temizleme Suyu Hangisidir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de cilttir. Güzelliğe önem veren kadınlar makyaj temizleme suyu kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği makyaj temizleme suyu sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürünün en iyileri hangileridir? İşte cevabı haberimizde...

 

Gözeneklerin açık olması, cildin rahat nefes alması ve sağlıklı kalması için cilt temizliğine gereken önem gösterilmelidir. 

 

Makyaj temizleme suları nasıl kullanılmalı? 

 

Makyaj temizleme sularının bir çoğu durulama gerektirmeyen sadece silindiğinde cillte zararlı artık bırakmayan formüllere sahip olsa da prensip olarak durulamayı ve tam arınmayı hedefleyin. Makyaj temizleme sularını makyaj temizleme pamukları ya da müslin bezler ile kullanmak daha yararlı sonuçlar verir. Göz makyajını temizlemek için kullanılan ürünleri güvenli denilse bile gözekaçırmaktan sakınmalısınız. Çünkü gün içerisinde cildinizde biriken kir ve kalıntıların gözünüze zarar verme ihtimali söz konusu olabilir.  Daha yoğun makyaj yaptığınızda makyaj temizleme suyu ile ıslattığınız pamuğu temizlemek istediğiniz alan üzerinde bastırarak bir süre bekledikten sonra silerek temizlemeniz daha başarılı sonuç verir. 

 

Bioderma Sensibio H2O 

Hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici.. Hassas, toleransı düşük, normalden kuruya dönük ciltler için geliştirilen, durulama gerektirmeyen, hassas formlu misel solüsyondur. Cildi nazikçe ve derinlemesine temizleyerek tüm kir ve makyajdan arındırmaya yardımcı olur. Cildi derinlemesine temizlemeyi hedefler. Oldukça yüksek göz çevresi ve cilt toleransına sahiptir, cildin doğal dengesinin korunmasını sağlar. Parfüm, alkol ve phenoxyethanol içermez. 

 

Avene Lotion Micellaire Nettoyante Et Demaquillante 

Avene Micellar Lotion, tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş durulama gerektirmeyen temizleme losyonudur. Ciltteki makyajı ve kirini temizleyerek cildi tüm kirden arındırmaya yardımcı olur. Cilde zarar vermeden nazik bir şekilde temizlemeye yardımcıdır. Avene termal suyu içeriği ile cildi yatıştırarak rahatlatıcı etki göstermeye yardımcı olur.

 

NUXE Micellar Cleansing Water Face Eyes And Lips 

Tüm hassas ciltler için (karma, normal, kuru) Gül yaprağı özleri içeren bu makyaj temizleme suyu tek bir adımda yüzünüzü, gözlerinizi ve dudaklarınızı temizler, makyajdan arındırır ve yumuşatır. Cildinize yumuşaklık ve rahatlama hissi verir.

 

La Roche Posay Effaclar Yağlı Ciltler İçin Misel Su Ultra 

Yağlı ciltler için yüz, göz ve dudak için nazik temizleyici. La Roche Posay dermokozmetik markasının en çok tercih edilen serisi olan Effaclar serisinin çok beğenilen miseller suyu. İçeriğindeki sebum dengeleyici ve yatıştırıcı etken maddeler ile konforlu bir temizlik sağlıyor.

 

Darphin Azahar Cleansing Miceller Hassas Cilt ve Gözler için 3'ü 1 Arada Temizleme Suyu 

Yüz, göz ve dudak temizliği için 3’ü 1 arada pratik temizleyici. Kuruluk yaratmayan formulüyle, makyaj kalıntılarını nazikçe temizleyerek, cildi tazeler ve yumuşatır. İçerdiği doğal portakal esansı ile hoş bir kullanım deneyimi yaşatır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Hassas gözler, kızarıklık ciltler için idealdir. Kontakt lens taşıyanlar da rahatlıkla kullanabilir.

 

 


Etiketler: