En İyi Kepek Şampuanları Hangileridir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçtır. Güzelliğe önem veren kadınlar kepek problemi yaşıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği kepek sorunu sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih etmediği bu sorun nedir? Geçmesi için hangi şampuanlar kullanılmalıdır? İşte cevabı haberimizde...

 

Kepek sorunu saç derisinin pullanıp minik parçacıklar şeklinde dökülmesi ile ortaya çıkan bir sorun. Sadece görüntü açısından değil, saç derisinde aşırı yıpranma ve buna bağlı saç kayıpları gibi olumsuzluklara da zemin oluşturuyor. Bu nedenle yoğun ve tahrişile seyreden saç derisi  problemlerinde bir  uzmana başvurması gerekebilir. Bazı durumlarda medikal tedavi ihtiyacı görülebilir.  Saç derinize uygun bir şampuan kullanmanız, kepek sorunu ile baş etmenizde size önemli bir destek sağlayabilir. 

 

Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan 

Mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı Selenyum Disülfür teknolojisi ile ilk kullanımdan itibaren kepek görünümünü azaltır. Gözle görünür kepeği 100%'e kadar gidermeye yardımcı olur. 6 haftaya kadar yeni kepek oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Yenilenen formül ve kokusu ile şimdi daha da etkili. Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Paraben içermez. Son yıllarda en çok satılan dermokozmetik kepek karşıtı şampuan olarak göz çarpıyor

 

Ducray Kelual Ds 

Kelual DS şampuan bileşiminde yatıştırıcı etken maddeler vardır. Bu moleküllerin sinerjik etkisi sayesinde saçtaki pullanmalara etkin çözüm getirir. İçeriğinde Ciclopiroxolamine, Çinko, Pirytione, keluamit bulunur.Normal - yağlı saç derisinde kullanıma uygun.

 

Phyto Phytosquam Anti Dandruff 

Saçlardaki kepeklenmeyi ortadan kaldırmaya ve saçlara canlılık kazandırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki japon soforası ile saçı güçlendirmeye ve kepeğin tekrar oluşmasını engellemeye destek olur. İçeriğindeki temizleyici aktif içerikler sebum üretimi azaltmaya ve saç diplerini yatıştırmaya yardım eder. PHYTOSQUAM saçların canlı, hafif ve parlak görünmesine destek olur. 3 farklı seçenek sunan bu serinin ürünleri ayrı ayrı ya da birbirleri ile kombine kullanılabilir. 

 

Babe Seboreik Kepek Şampuanı 

Babe kepek şampuanı kepek oluşumuna karşı etkili olmanın yanında yağ salgısını da dengelemekte. Bu sayede saçlar için çift etkiye sahip olan ürün bireylerin kepek probleminden kurtulmasında önemli bir yardımcıdır. Babe Seboreik Kepek Şampuanı içeriğinde bulunan aktif bileşenler sayesinde kepek oluşumuna karşı etkilidir ve saçın kurumasına izin vermez. Ayrıca kepekle birlikte görülmesi muhtemel pullanma ve aşırı yağlanma sorunlarını da kontrol altında tutmayı hedefler.

 

Klorane Myrte Yaban Mersini Ekstresi İçeren Yağlı Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı 

Mersin ekstresi kepeğe karşı güçlü temizleyici etkinliğini, yağlı kepekte sıklıkla bulunan. Zinc pirythium varlığı, kepeklerin uzaklaştırılması üzerindeki etkinin artmasına yardım eder. Nazik ve yağ içermeyen bazı sayesinde Klorane'ın Mersin ekstresi içeren şampuanı, sıklıkla saç derisine yapışan yağlı kepek probleminin çözümüne yardımcı olur.

 

Novocrin Placenta Dandruff Control Shampoo 

Novocrin Placenta Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı düzenli kullanıldığında kepek oluşumunu gidermeye yardımcı olur. Nemlendirici aktif maddeler saçın daha kolay taranmasını sağlar, saçın canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Buğday plasentası ekstresi saçın daha sağlıklı gelişmesini sağlar.

 

Dermadolin Pirdolin Kepek Bakım Şampuanı 

Boyalı ve permalı saçlarında kullanabileceği kepek bakım şampuanı saçınızı besler. Ph 5,5 dengesi ile cildinizin asit mantosunu destekler. 



Etiketler: