Enes Batur'un Youtube'dan Yediği Ban Kalktı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren Türkiye'nin en büyük Youtube kanalının sahibi Enes Batur, dün Twitter sayfasından Youtube'dan ban yediğini belirtmiş ve Enes Batur'un döneminin bittiğini belirtmişti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren Türkiye'nin en büyük Youtube kanalının sahibi Enes Batur, dün Twitter sayfasından Youtube'dan ban yediğini belirtmiş ve Enes Batur'un döneminin bittiğini belirtmişti. Son dönemde yayınladığı videolarla adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber, Twitter sayfası üzerinden dün yaptığı açıklamada "YouTube’dan ban yedim Enes Batur devri bitmiştir hadi eyv.." ifadelerini kullanmış ve hayranlarını şok etmişti. 

 

Hayranlarının başlattığı kampanya ile Youtube'a yollanan yoğun tepki mesajları sonrası yediği ban kaldırılan ünlü Youtuber bugün Twitter sayfasından yaptığı açıklamada sevenlerine teşekkür ederken "Banımız kalktı haksızlığa karşı susmadığınız için teşekkür ederim iyi ki varsınız asla yıkılmayacağız!" ifadelerini kullandı. Bu açıklaması ile hayranlarının gönlünde taht kuran ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Enes Batur'un o açıklaması;