Enis Arıkan'dan Muzo Açıklaması! Muzo Bana Uzak!

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzo karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan sempatik oyuncu Enis Arıkan, önceki gün ablasıyla Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, canlandırdığı Muzo karakteriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzo karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan sempatik oyuncu Enis Arıkan, önceki gün ablasıyla Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, canlandırdığı Muzo karakteriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sempatik oyuncu Enis Arıkan, önceki gün ablasıyla Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, canlandırdığı Muzo karakteriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Muzo bana uzak!

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre; Kanal D’nin ilgiyle izlenen ‘Camdaki Kız’ dizisinde Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan, ablasıyla Nişantaşı’nda görüntülendi. Oyuncu, “İzleyici Muzo’yu, o dramatik halini çok sevdi. Ben de çok seviyorum. Ama Muzo, bana uzak biri. Ben sevgi doluyum ve bu yüzden rolü oynaması çok daha keyifli” diye konuştu.

 

enis arikan dan muzo aciklamasi