Enis Arıkan'ın Ezgi Mola'nın Düğününden Yaptığı Paylaşım Gündem Oldu! Gelini Gölgede Bırakmak İçin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Enis Arıkan, Instagram sayfasından yaptığı düğün paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Enis Arıkan, Instagram sayfasından yaptığı düğün paylaşımıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Enis Arıkan, Instagram sayfasından yaptığı düğün paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Yaklaşık 4 yıldır aşk yaşayan Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı, dün akşam sade bir törenle evlendi. Mola'nın nikâh şahitliğini yapan yakın arkadaşı Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulunarak, "Sizce ben gelini gölgede bırakmak için nikâhta bembeyaz giyinmiş miyimdir?" ifadelerini kullandı. Oyuncu Ezgi Mola, uzun zamandır birlikte olduğu işletmeci Mustafa Aksakallı ile hayatını birleştirdi. Çift, dün akşam Beşiktaş'taki bir otelde aile içinde gerçekleşen sade bir tören ile dünyaevine girdi. Ezgi Mola'nın nikâh şahidi Enis Arıkan, Mustafa Aksakallı'nın şahidi ise Sinan Engin oldu. Nikâh töreni için beyaz bir takım elbise giymeyi tercih eden Enis Arıkan, çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından yayımladı.

 

enis arikan in ezgi mola nin dugununden yaptigi paylasim gundem oldu

 

"EZGİ'Yİ NİKÂHTA GÖLGEDE BIRAKMAK İÇİN…"

 

Gönderisine esprili bir not düşen Arıkan, "Sizce ben gelini gölgede bırakmak için nikâhta bembeyaz giyinmiş miyimdir?" ifadeleriyle takipçilerini güldürdü. Fotoğraflarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Enis Arıkan'a, "İşte gerçek arkadaş...", "Utanmasa duvak da takacakmış" ve "Nasıl bir kıskançlıktır bu?" yorumları yapıldı. Öte yandan 2020'de sevgilisi Mustafa Aksakallı’dan evlilik teklifi alan oyuncu, sosyal medya üzerinden katıldığı bir program esnasında elini yüzüne götürünce yüzüğü ortaya çıkmıştı. Ezgi Mola, "Kimseye denk gelmedi ve görmediler. Evlilik tarihi şu anda net değil. Belli olduğunda herkesin haberi olur" demişti. Koronavirüs salgınından önce düğün hazırlıkları yapan çift pandemi nedeniyle evlilik planlarını ertelemişti.