Enis Arıkan'ın Nur Sürer Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Çok Üzüldük!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisindeki rol arkadaşı Nur Sürer ile ilgili yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisindeki rol arkadaşı Nur Sürer ile ilgili yaptığı paylaşımla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisindeki rol arkadaşı Nur Sürer ile ilgili yaptığı paylaşımla gündem oldu.  

 

Çok üzüldük hemen fotoğraf çektik!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Nur Sürer'in Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Feride karakterine göndermede bulunan ve Nur Sürer uyurken yanında ekip ile selfie çeken ünlü oyuncu "Feride hanıma bişi oldu Çok üzüldük, hemen foto çektik :(" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

enis arikan dan nur surer paylasimi gundem oldu cok uzulduk