Enis Arıkan Öldü Mü? Haberlere Ä°syan Etti!

Enis Arıkan öldü mü? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Enis Arıkan, önceki gün sosyal medyada kendisi hakkında yapılan koronavirüs yüzünden hayatını kaybetti haberlerine isyan etti. Peki Enis Arıkan öldü haberleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Enis Arıkan öldü mü? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Enis Arıkan, önceki gün sosyal medyada kendisi hakkında yapılan koronavirüs yüzünden hayatını kaybetti haberlerine isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Enis Arıkan, önceki gün sosyal medyada kendisi hakkında yapılan koronavirüs yüzünden hayatını kaybetti haberlerine isyan etti. Peki Enis Arıkan öldü haberleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Enis Arıkan öldü haberleri için neler söyledi?

 

Ä°kinci kez koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyada kendisi hakkında çıkan 'öldü' haberlerine tepki gösterdi. Arıkan, "Allah sizi kahretmesin ne diyeyim. Kahretsin bile diyemedim. Bedduadan o kadar korkarım ki. Bu nasıl haber! Bir de tabut başına Ezgi'yi koymuÅŸunuz aÄŸlarken. Anam, bacım görse ne hisseder!” dedi.

 

enis arikan oldu mu enis arikan oldu haberlerine isyan etti