Erdal Beşikçioğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Erdal Beşikçioğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Erdal Beşikçioğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Erdal Beşikçioğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Erdal Beşikçioğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

erdal besikcioglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Erdal Beşikçioğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi?

 

Erdal Beşikçioğlu kimdir? 1970 doğumlu olan Erdal Beşikçioğlu, 2021 yılı itibarıyla 51 yaşındadır. 1991 yılında oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile evlendi. Derin (d.2001) ve Ömer (d.2012) adlarında iki çocuğu vardır. Erdal Beşikçioğlu 1.81 cm boyunda, 77 kilo ve oğlak burcudur. Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir. Babası Vakıflar Bankası’nda müdürdü. Babasının tayinleri nedeniyle İlkokula Ankara’da başladı, sonra Kayseri ve İzmir’de devam etti. Liseyi İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı ve İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nde devam etti. Liseyi Ankara’da bitirdi. 1989'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı sene Devlet Tiyatrolarında göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev yaptı. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görevine devam etti.

 

Yazar Ayşe Kulin tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanılan ve Erzincan Valiliği sırasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nun yapılması için büyük emek harcadığı Başpınar Köprüsü'nün konu edildiği bir dizi filmde 2006 – 2008 tarihleri arasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nu canlandırdı. 2014 yılında “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir. Erdal Beşikçioğlu, konservatuardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile 1991’den beri evlidir. “Derin” adında bir kız çocuğu ve Ömer adında bir oğlu vardır.