Erkan Özerman'dan Azra Akın Ve Kıvanç Tatlıtuğ Hakkında Bomba Açıklamalar! Ne Dedi?

Erkan Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında neler söyledi? Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programının geçtiğimiz günkü bölümünde Erkan Özerman konuk olurken, Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Erkan Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Erkan Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında neler söyledi? Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programının geçtiğimiz günkü bölümünde Erkan Özerman konuk olurken, Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Erkan Özerman geçtiğimiz gün yayınlanan Al Sana Haber programına konuk olurken Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Erkan Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Kıvanç'a attığı iftiraları açıklasam o kız insan içine çıkamaz! 

 

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programının geçtiğimiz günkü bölümünde Erkan Özerman konuk olurken, Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programına konuk olan Erkan Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ için "Onun nasıl güzel olduğunu birgün açıklamak zorunda kalırsam o kız insan içine çıkamaz. Onun Kıvanç'a attığı pislik ve iftira varya yaşatmazdım ben o kızı sokakta! Onu elden kaçıracak diye Kıvanç'a atılan iftirayı burada açıklayamam! Affedersiniz o kalça ile insan dünya güzeli olabilir mi? üstüme gelmeyin. Kıvanç dünyanın en tatlı çocuğudur. Evdeki sarı kedi! Miyavlamaz bile!" şeklinde ifadeler kullanırken, söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

İşte o açıklamalar;