Erkeklerde Popo Sallayıp Para Kazanmak Yeni Trend Haline Geldi!

Günler geçiyor ama Türkiye halâ akıllanmıyor o kadar kültür ve sanatla ilgilenen insan varken okumak çizmek yazmak varken dinlemek varken nerde abuk subuk tipler orda bizim halkımız yapmayın kardeşim ya hayır izliyorsunuz çocuklarınıza neden izletiyorsunuz?

 

He güzel anneler, babalar Mükremin gezginiymiş, Meriç Kösesi’ymiş Kerimcan Durmaz’mış yani anlıcanız mış, miş, muş siz izledikçe paylaştıkça çok daha yayılacak bu popo sallayıp para kazanan tipler hani bunlarda sanat mı var şarkıcı mı bunlar, yazar mı , ressam mı hani yetenek?!  

 

erkeklerde popo sallayip para kazanmak yeni trend haline geldi

 

Hepimiz hatalar yaptık ama bunların ki hata değil! 

 

O kadar güzel sesli veya yetenekli insanlar var ki değerin D’sini görmüyorlar ya hayata tutunmak demek popo sallamak demek değil ya anlayın! Belki dışlanıyorsunuz kabul görmek istediğinizden böyle yapıyorsunuz ama olmazzzzzz! Canım olmaz! A çeki düzen verin kendinize.

 

erkeklerde popo sallayip para kazanmak yeni trend oldu 2

 

Kendi hayatınız yoksa banane sizden cinsel tercihinizden. Allah'la senin aranda. Az git müzikle ilgilen. Kurslara git! Okul oku. Mesleğin neyse onu yap. Ya bizim ülkemiz ne ara TikTok’ta düştü ya biri bana söylesin. Hepimiz hatalar yaptık ama bunların ki hata değil! Bunların ki ticaret! Bu insanların nasıl insanlar olduğunu biliyoruz aslında ne ile geçindiklerini, ünlü olduktan sonra nasıl yollara başvurduklarını, beni konuşturtmayın şimdi! Susucam davalık olamam basit kişiler basit olarak kalır dostum bunu unutmayın hadi sağlıcakla kalın .....

 

Yazan: Efecin (Furkan Efe Cin)