Erman Toroğlu İmaj Değiştirdi! Yeni İmajı Nasıl Oldu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Aspor'da yaptığı futbol yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbol yorumcusu ve eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu, evlendikten sonra imaj değişikliğine gitti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Aspor'da yaptığı futbol yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbol yorumcusu ve eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu, evlendikten sonra imaj değişikliğine gitti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbol yorumcusu ve eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu, evlendikten sonra imaj değişikliğine gitti.

 

İmajını yeniledi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Aspor'da yaptığı futbol yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbol yorumcusu ve eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu, evlendikten sonra imaj değişikliğine gitti. Spor yorumcusu Erman Toroğlu (73), kendisinden 34 yaş küçük Ezgi Yavuz (39) ile evliliği sonrası imaj değiştirdi. Bugünkü programına küpe takarak çıkan Toroğlu’nun yeni hali sosyal medyada gündem oldu 

 

İşte Erman Toroğlu'nun yeni imajı;

 

erman toroglu imajini yeniledi



Etiketler: