Hanzade Durmuş'tan Hikmet Tuğsuz Yorumu! Rahatsızım!

Survivor Ekstra programında yaptığı Survivor yorumlarıyla adından söz ettiren ünlü Survivor yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı açıklamada Hikmet Tuğsuz'un bazı hareketlerinden rahatsızlık duyduğunu belirtti. 

 

Survivor Ekstra programında yaptığı Survivor yorumlarıyla adından söz ettiren ünlü Survivor yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı açıklamada Hikmet Tuğsuz'un bazı hareketlerinden rahatsızlık duyduğunu belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı açıklamada Hikmet Tuğsuz'un bazı hareketlerinden rahatsızlık duyduğunu belirtti. 

 

hanzade durmus tan hikmet tugsuz yorumu rahatsizim

 

Antrenör gibi davranmasından rahatsızım!

 

Survivor Ekstra programında yaptığı Survivor yorumlarıyla adından söz ettiren ünlü Survivor yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı açıklamada Hikmet Tuğsuz'un bazı hareketlerinden rahatsızlık duyduğunu belirtti.  Durmuş yaptığı açıklamada "Ben maçlarda kendini üstten görerek antrenör gibi davranması beni rahatsız ediyor. Bence bunları düzeltmesi gerekiyor." ifadelerini kullanırken İhsan Tarkan "Ben Hikmet ile telefonda konuştum Survivor'a gitmeden önce. Daha önce katıldığı Survivor'da yaptığı hataları Survivor Panorama'da ve Ekstra'da izleyerek not tuttum. Ağzınıza sağlık beni ne iyi eleştirmişssiniz. Bir daha Survivor'a katılırsam farklı olacak demişti. Buna istinaden söylüyorum gerçekten bambaşka bir Hikmet izliyoruz" ifadeleriyle yanıtladı.