Erol Özmandıracı Eşi Naz Elmas Ve Kendisi İçin Eski Eşine Karşı Koruma Talep Etti!

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Naz Elmas ile dünyaevine giren ünlü işadamı Erol Özmandıracı açıklamalarda bulunurken eski eşi Merve Nur Başbuğ'dan kendisi ve eşi Naz Elmas için koruma talep ettiğini ifade etti. 

 

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Naz Elmas ile dünyaevine giren ünlü işadamı Erol Özmandıracı açıklamalarda bulunurken eski eşi Merve Nur Başbuğ'dan kendisi ve eşi Naz Elmas için koruma talep ettiğini ifade etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü işadamı Erol Özmandıracı, açıklamalarda bulunurken eski eşi Merve Nur Başbuğ'dan kendisi ve eşi Naz Elmas için koruma talep ettiğini ifade etti.

 

Oyuncu Naz Elmas’la evli olan işadamı Erol Özmandıracı, kendisinden şikâyetçi olan eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ’a karşı korunma talebinde bulundu.İşadamı, Merve Nur Başbuğ’un kendisini çocuğunu göstermemekle tehdit ettiğini ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Mahkemeye sunduğu dilekçede Özmandıracı, “Başbuğ, evliliğimi kabullenememiştir. Öfke kontrolü ve alkol problemiyle sıklıkla sinir krizi geçirmektedir. Korunma kararı verilmesini talep ediyorum”dedi. Merve Nur Başbuğ’un Erol Özmandıracı’ya açtığı tedbir nafakası davasında da mahkeme Özmandıracı’nın aylık 2 bin lira tedbir nafakası ödemesine karar verdi.