Simge Sağın Kendisinin İsmini Kullanarak Erotik Fotoğraf Yollayan Sahtekarı İfşa Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, Facebook'ta bir kullanıcının kendi adına kullanarak erotik fotoğraflar yolladığını söyleyerek bu konuda insanları uyardı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, Facebook'ta bir kullanıcının kendi adına kullanarak erotik fotoğraflar yolladığını söyleyerek bu konuda insanları uyardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Simge Sağın, Facebook'ta bir kullanıcının kendi adına kullanarak erotik fotoğraflar yolladığını söyleyerek bu konuda insanları uyardı.

 

Popçu Simge Sağın, Facebook’ta adını kullanarak, hiç tanımadığı ünlü erkeklerle flört eden bir sahte hesap kullanıcısı hakkında konuştu. Sağın, "Bana benzeyen erotik kadın fotoğrafları bulmuş, onları benmişim gibi kafası olmadan karşı tarafa gönderiyor. Sanat camiasından o kadar çok şaşırdığım insanla arkadaş olmuş ki, benimle iki senedir tanışıp konuştuğunu sananlar var." dedi.