Erşah Aksa Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Erşah Aksa kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Uzm. Psikolog Erşah Aksa ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erşah Aksa kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Erşah Aksa kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Uzm. Psikolog Erşah Aksa ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Uzm. Psikolog Erşah Aksa ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erşah Aksa kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ersah aksa kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Erşah Aksa kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Erşah Aksa kimdir? Erşah Aksa 12 Eylül 1980 tarihinde Muğla’da doğmuştur. Lise eğitimini Marmariste başarıyla tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Doğuş Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Eğitim kariyerinde Yüksek Lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon bölümünde başarıyla tamamlamıştır. 2010 yılında Orion Assistance, 2020 yılında Orion Psikoloji İstanbul şubesi, 2021 yılında Orion Psikoloji Bodrum kliniklerini kurmuştur. Uzun yıllar kara, uçak ve helikopter ambulanslarda kritik vaka transferleri yapmış ve 2010 da kurduğu şirketinin de birçok uluslar arası riskli operasyonlarını bizzat kendisi yönetip, görev almıştır. Orion Assistance’ın İstanbul ofisinde, İngilizce, Fransızca, Arapça ve Rusça konuşulan acil çağrı merkezi operasyon ekibi 7 gün 24 saat görev yapmaktadır.

 

Kaynak: kimnereli.net



Etiketler: