Ertem Şener'den Arda Güler'e Övgü Dolu Sözler! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Ertem Şener, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler'e övgü dolu sözler söylerken, paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Ertem Şener, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler'e övgü dolu sözler söylerken, paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Ertem Şener, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler'e övgü dolu sözler söylerken, paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ertem Şener Arda Güler için şu ifadeleri kullandı: 

 

Daha çocuk ama yaptıkları ve futbolu 35’lik yetişkin yıldız futbolcu misali. Arda Güler, Türk futbol tarihinde gelmiş geçmiş 1 numaralı futbolcu olduğunu, 17 yaşında gösterdi. 17 yaşında! Beşiktaş maçında, penaltı pozisyonunda, ne hakeme ne VAR’a inanırım. Arda Güler’in söylediğine inanırım. Bana göre de penaltı değildi ama “penaltı, ayağıma darbe aldım” diyorsa, penaltı. Dürüstlüğüne herkesten çok inanıyorum. Penaltıya sebebiyet veren hareketlerini dünyada yapan, yağabilecek olan tek isim Messi’dir. Bırakın da dünyaya bir Messi de biz hediye edelim. İlk defa açık açık yazıyorum; Bu meslekte olduğum sürece, bu çocuğu kaybetme pahasına, şov yaparak kalemlerini, mikrofonlarını kullanan, kullanacak olanların, karşısında olacağım! Sen devam et Arda. Kulaklarını tıka ve devam et. Yanındayım, yanındayız. @10ardaguler Seni yetiştiren anne ve babaya helal olsun. Dürüstlüğün de en az futbolun kadar en üst seviyede. Devam et yavrum 

 

İşte o paylaşım;

 

ertem sener den arda guler e ovgu