Esila Biltekin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Esila Biltekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Peki Esila Biltekin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? En sevdiği yemek nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Esila Biltekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Esila Biltekin'in hayatı, kim olduğu, nereli olduğu, burcunun ne olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Esila Biltekin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

unlu sosyal medya fenomeni esila biltekin kimdir

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Esila Biltekin kimdir? 

 

2008 yılının Ocak ayında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.59 cm, kilosu 45, burcu ise kovadır. Annesinin burcu terazi, babasının ise akreptir. 2021 yılı itibariyle 13 yaşındadır. Esila Biltekin ‘in resmi instagram hesabı annesi Suna Biltekin tarafından yönetilmektedir. Günümüz itibariyle instagram hesabında ki takipçi sayısı 79,5bin civarındadır. Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 668 B. Bu sayılar her geçen gün artmaya devam etmektedir. TikTok hesabında ise 98.6K.

 

Esila Biltekin Hakkında Gerçekler:

 

İleride veteriner olmak istediğini belirtmiştir. Çünkü hayvanları çok sevmektedir. Tabiki ilerleyen süreçte bu kararını tekrar gözden geçirebileceğini belirtmiştir. Suna Biltekin ve Cihan Biltekin çiftinin tek çocuğudur. Anne ve babası davet organizasyonu işi ile ilgilenmektedir. En sevdiği renkler mavi, pembe, en sevdiği yemek ise tavuklu pilavdır. Esila Biltekin İstanbul, Bağcılar İlçesi’ne bağlı Güneşli Mahallesi’nde uzunca bir süre yaşamıştır. Daha sonra taşınmış, günümüzde yaşantısını Çorlu’da sürdürmektedir.

 

Daha önce Duman isminde bir kedisi vardı, maalesef ölmüştür. Günümüzde ise Şeker isminde bir kedisi vardır. En sevdiği ders ise matematiktir. Kaykay ve paten kullanmaktan büyük keyif almaktadır. İsminin anlamı cennetten gelen gül ve namaz vakti anlamıda taşımaktadır. Kullandığı telefon model ve markası ise İphone 11. En sevmediği sebze pırasadır.