Eski Eşiyle 20 Yıl Sonra Buluşmak İçin Sözleştiler Ama Kadın Randevuya 20 Yıl Sonra Gelmedi!

80 yaşındaki bir Fransız, eski eşiyle 20 yıl önce belirledikleri randevuya zamanında yetişmek için 500 kilometre yol katetti. Ama elleri böğründe kaldı. Anlaşılan o dönemdeki eşi randevuyu unutmuştu veya randevu defterini kaybetmişti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Aşk hikayeleri genellikle kötü biter. Bazen de iki kez daha kötü biter. Tıpkı Xavier’in başına gelenler gibi. Hikaye 2004’te başladı. O dönemdeki hayat arkadaşı ile 20yıl sonra, tam tarih vermemiz gerekirse 19 Mart 2024 tarihinde buluşmaya karar verdiler. Evlilikleri 2007 taihinde sonlandı ama Xavier randevu tarihini hep aklında tuttu.

 

Ve 19 Mart 2024’te yola koyuldu. Ancak 500 kilometre uzaklıktaki randevu yerine vardığında, ne gelen vardı, ne de giden.

 

Aslında, Xavier 17 yıl önce bitmiş bir aşk hikayesinin küllerinden doğacağını asla umut etmiyordu. “Ben o sayfayı çevirdim, kendi hayatımı yaşıyorum” diyordu. amanVe ekliyordu: “Gidiyorum. Çünkü 20 yıl önce kararlaştırılmış bir randevu bu. Buluşma tarihini hiç unutmadım. Neden? Çünkü ilişkimizin yoğunluğu, sonra birdenbire kopuş ve zaman bu randevuyu önemsemekte duygusal olarak etkili oldu.

 

Bir şey söyleyeyim mi? Evliyken o benim için hayatın anlamıydı. Ancak ayrılınca bir günde hayatımdan sildim.””



Etiketler: