Esra Arıcı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Esra Arıcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü tasarımcı Esra Arıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Esra Arıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Arıcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü tasarımcı Esra Arıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü tasarımcı Esra Arıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Esra Arıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

esra arici kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Esra Arıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? 

 

15 Haziran'da dünyaya gelen ünlü moda tasarımcısı Esra Arıcı İkizler burcudur. İstanbul'da ByEsraArıcı isminde bir butiği bulunmaktadır. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Berna Arıcı'nın kardeşidir. Kıyafet tasarımlarının yanı sıra güzelliği ile adından sık sık söz ettirmektedir. Instagram sayfasındaki paylaşımlarıyla takipçilerinden sık sık yoğun beğeni ve yorum almaktadır. Fit görüntüsünü sıkı spor yapmasına borçludur. Hande Yener, Demet Akalın gibi ünlülerle sıkı dostlukları vardır. Instagram'da 98.6K takipçisi bulunan güzel moda tasarımcısının her geçen gün dijital ortamdaki başarısı artmaktadır. 



Etiketler: