Yonca Çallı Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Yonca Çallı kimdir? Sosyal medyada yaptığı kombin paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve gazeteci Yonca Çallı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Yonca Çallı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

Yonca Çallı kimdir? Sosyal medyada yaptığı kombin paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve gazeteci Yonca Çallı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve gazeteci Yonca Çallı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Yonca Çallı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

yonca calli kimdir nerelidir evli mi sevgilisi var mi burcu nedir

 

Yonca Çallı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu ne?

 

7 Kasım 1987 İzmir doğumlu Yonca Çallı, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. Şuan 34 yaşında olan Çallı akrep burcudur. London College of Style’dan Renk Danışmanı ve Analisti diplomasını alan Çallı, Istituto Marangoni’de Trend Forecast Online Course eğitimine devam ediyor. Çallı aynı zamanda CNN Türk Moda editörü ve yazarlığını sürdürüyor. Ata Çallı İtalya’nın Roma kentinde evlenen Yonca Çallı Ali isminde bir erkek çocuk sahibidir. Yonca Çallı'nın Instagram sayfasında 115K takipçisi bulunmaktadır.