Esra Dermancıoğlu'ndan Seren Serengil'e Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, önceki gün Söylemezsem Olmaz programında aşk yaşadığı Murat Balcı ve kendisiyle ilgili yorumlarda bulunan ünlü TV yıldızı Seren Serengil'e tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, önceki gün Söylemezsem Olmaz programında aşk yaşadığı Murat Balcı ve kendisiyle ilgili yorumlarda bulunan ünlü TV yıldızı Seren Serengil'e tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, önceki gün Söylemezsem Olmaz programında aşk yaşadığı Murat Balcı ve kendisiyle ilgili yorumlarda bulunan ünlü TV yıldızı Seren Serengil'e tepki gösterdi. 

 

Esra Dermancıoğlu ve Murat Balcı’nın aşkını Söylemezsem Olmaz programında değerlendiren Seren Serengil’in yorumları Esra Dermancıoğlu’nu kızdırdı. Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı video ile tepki gösterdi: “Bir fotoğrafı alıyorlar, konuşuyorlar... Diyorlar ki 'Şimdi beni de konuşturmayın.. Adamın tarzı değil bu kadın' Adama sorarlar...Kim kimin tarzı olmak istedi de o tarz oluşmadı. Aslında alttan alta kadını yerden yere vuruyorlar. Yine diyor ki 'Ya ben seksüel olarak demiyorum... Onun oyunculuğu iyi' Yani seni kadınlıktan alıyorlar. Sen bir kadın değilsin. Çünkü neden, burnum böyle değil, dudaklarım böyle değil.. Böyle bir kadın olmadığım için özür diliyorum hepinizden..”

 

esra dermancioglu ndan seren serengil e tepki