Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar Yasaklı Madde Bulundurmaktan Tutuklandı!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Lila karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar önceki gece Beylikdüzü'nde bir mekanda eğlendikten sonra dönüş yolunda polis kontrolüne takılarak, arabada bulundurduğu fazla miktardaki yasaklı madde dolayısıyla tutuklandı. 

 

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Lila karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar önceki gece Beylikdüzü'nde bir mekanda eğlendikten sonra dönüş yolunda polis kontrolüne takılarak, arabada bulundurduğu fazla miktardaki yasaklı madde dolayısıyla tutuklandı. Son dönemde rol aldığı dizi projelerinde gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken ünlü oyuncu Ayşegül Çınar önceki gece Beylikdüzü'nde bir mekanda eğlendikten sonra dönüş yolunda polis kontrolüne takılarak, arabada bulundurduğu fazla miktardaki yasaklı madde dolayısıyla tutuklandı.

 

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar verdiği ilk ifadede "Bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Kurtulamadığım eski erkek arkadaşım bana tuzak kurdu." açıklamasını yaptı. 

 

yasak elma nin lila si aysegul cinar tutuklandi