Esra Dirlik Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Esra Dirlik kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Esra Dirlik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esra Dirlik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Dirlik kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Esra Dirlik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Esra Dirlik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esra Dirlik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

esra dirlik kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Esra Dirlik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Esra Dirlik kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Esra Dirlik Yeditepe Üniversitesi öğrencisidir. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Chihuahua cinsi bir köpek beslemektedir. Seyahat etmeyi seven sosyal medya fenomeni Hollanda, Belçika, gibi ülkelere gitmiştir. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık paylaşım yapmaktadır. Amerikan futbolu oynamaktadır. Güzelliği ile büyüleyen Esra Dirlik bu yazı hazırlanırken kilridarse kullanici ismiyle paylaşımlarına devam ettiği Instagram'da 66.9K takipçiye sahiptir. 



Etiketler: