Rüya Çelik Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Rüya Çelik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Rüya Çelik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Rüya Çelik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Rüya Çelik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Rüya Çelik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ruya celik kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Rüya Çelik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Rüya Çelik kimdir? Rüya Çelik Türk Sosyal medya fenomenidir. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı içeriklerle tanınmaya başladı ve kısa sürede popüler hale geldi. Rüya Çelik 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul’da başladı. Eğitim hayatı ile birlikte eş zamanlı olarak moda ve sanata ilgi duymaya başladı. Sosyal hayatının bir dönemini Almanya’da geçirdi. Günümüzde halen Türkiye ve Almanya arasında kısa süreli seyahatler gerçekleştirmektedir. İnternet ve fenomenler dünyasına Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti. Estetiksiz hali diye arama yaptıran hayranları ve takipçileri burun estetiği olup olmadığı konusunda araştırmalar yapmaktadır. Ayrıca kalın kaşları ile de epey ilgi çekmektedir. Rüya Çelik boyu 1.62 cm kilosu 53 kg saç rengi siyah, göz rengi kahverengi ve ayak numarası ise 37’dir. Quentin isminde bir sevgilisi vardır. Seyahat etmeyi seven sosyal medya fenomeni bir çok ülkeye gitmiştir. Güzelliği ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Rüya Çelik Instagram'da ruya kullanici ismiyle paylaşımlarına devam ederken bu yazı hazırlanırken 376K takipçisi bulunmaktadır. RockaRuya isminde bir markası bulunmaktadır. 



Etiketler: