Esra Erol'da Ahmet Acar Kimdir? Semiha Acar Kimdir? Semiha Acar Olayı Nedir?

Esra Erol'da Ahmet Acar kimdir? Semiha Acar olayı nedir? Semiha Acar kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Semiha Acar olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Semiha Acar kimdir? Semiha Acar olayı nedir? Ahmet Acar kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Ahmet Acar kimdir? Semiha Acar olayı nedir? Semiha Acar kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Semiha Acar olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Semiha Acar kimdir? Semiha Acar olayı nedir? Ahmet Acar kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da ahmet acar kimdir semiha acar kimdir semiha acar olayi nedir

 

Esra Erol'da Ahmet Acar kimdir? Semiha Acar olayı nedir? Semiha Acar kimdir?

 

esra erol da ahmet acar kimdir semiha acar kimdir semiha acar olayi nedir

 

Esra Erol'da Ahmet Acar kimdir? Semiha Acar olayı nedir? Semiha Acar kimdir? Ahmet Acar Samsun’da yaşadığını 3 tane de çocuğu olduğunu söyledi. Samsun’da yaşayan ve inşaat işçisi olduğunu söyleyen Ahmet Acar eşi Semiha Acar’ın evden kaçtığını söyledi. Bir yandan da tarım işiyle uğraştığını söyleyen Ahmet Bey son 9 aydır eşinin kendisinden uzaklaştığını söylerken, kendisini soğutup kendisini kandırdığını söyledi.

 

esra erol da ahmet acar kimdir semiha acar kimdir semiha acar olayi nedir

 

Samsun’da kendisinin hastaneye gideceğini söyleyerek kendisinden para istediğini söyleyen Ahmet Bey, sonrasında gidişinin o gidiş olduğunu söylerken, telefonunu kapattığını söyledi. Sosyal medyada kendisine mesaj yazdığını söyleyen Ahmet Bey eşinin de kendisine cevap verdiğini söylerken, eşinin telefon bağımlısı ve sosyal medya bağımlısı olduğunu söyledi. Eşinin sosyal medyayı çok sık kullandığını söyleyen Ahmet Acar eşinin 2 bin küsur takipçisi olduğunu buna inanamadığını söyledi. 

 

esra erol da ahmet acar kimdir semiha acar kimdir semiha acar olayi nedir

 

Ahmet Bey yaptığı açıklamada eşinin Kahramanmaraş'ta Muhammet isimli biriyle olduğuna inandığını söyledi. Kendisi hakkında kayıp başvurusu yaptığını eşinin başvuruya yanıt verdiğini söylerken adresinin gizli tutulmasını istediğini, kendi isteğiyle gittiğini söyledi. Eşinin zorla tutulmuş ve tehdit ile yanında tutulmuş olabileceğini söylerken, eşine stüdyoya gelmesini boşanmak istediğini söyledi.