Esra Erol'da Bir İlginç Olay! 'Bana Mesaj Attı Zorla Tutuluyor' Dedi Eşi Yalanladı! Aysun Varsak Olayı Nedir?

Esra Erol'da Aysun Varsak olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Aysun Varsak olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Aysun Varsak olayı nedir? Yunus Varsak kimdir? Aysun Varsak kimdir? İşte detaylar..

 

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Aysun Varsak olayı gündem oldu. Esra Erol'da programına katılan Elazığ’da yaşayan 32 yaşındaki Yunus Varsak, eşi Aysun Varsak'ın M.A. adlı bir kişi tarafından kaçırılarak başka bir kişiyle evlendirildiğini iddia etti.  Elazığ’da yaşayan Yunus Varsak eşi Aysun Varsak’ın M.A. adlı bir kişi tarafından kaçırılıp zorla başka bir adamla evlendirildiğini iddia ederek programa başvurdu. Yunus Varsak, eşinin kaçtığı gün acil eve gelmesini istemiş ve eve gelene kadar Aysun Varsak’ın ev anahtarını ayakkabısının içine koyup kaçtığını, ertesi gün mesaj atarak Ankara’da olduğunu söyleyen Aysun Varsak’tan bir daha da haber alamadığını dile getirdi.

 

1 ay sonra eşi Aysun Varsak’ı kaçıran M.A.’nın kendini aradığını söyleyen Yunus Varsak; “1 ay sonra tanımadığım numaradan mesaj geldi. Beni aradı sonra beni aramışsınız dedi. Ben seni aramadım, senin numaran bende yok dedim. Ben senin asla peşini bırakmam dedim. Savcılığa başvurup şikâyet ettim. M.A. bana git kime şikâyet et, ben kimseden korkmuyorum dedi” ifadelerini kullandı.

 

Eşi sosyal medya üzerinden Yunus Varsak’a mesaj atmış

 

Yunus Varsak, eşinin bir sosyal medya platformu üzerinden kendisine geri dönmek istediğine dair mesajlar attığını ancak bu isteğin aslında eşine ait olmadığını, mesajların eşinin adına kendisi tarafından atıldığını iddia etmişti. Varsak; “Eşim bana beni ne olur kurtar diye mesaj atmıştı. Sosyal medya üzerinden önce kendi hesabımdan konuşmaya başladım. Sonra eşim bana bu hesap olmaz M.  anlar, sahte sosyal medya hesabı aç dedi. Bende sahte sosyal medya hesabı açtım. Konuştuk. Bana ilk mesajı seni özledim oldu. Eşim seni seviyorum deyince bende çekip gel en yakın karakola müracaat et dedim. Beni bırakmıyorlar. Kaç defa buradan kaçmak istedim ama M.A. beni yakalayıp tekrardan o eve getirdi dedi. Bu M.A. ise evliydi boşanmış 2 çocuk babası” dedi.

 

“Son 1 haftadır iletişim kuramıyorum”

 

Canlı yayına katılan Aysun Varsak’ın ablası, “Aysun kaçtığı günden sonra daha önce kendisiyle iletişim kurdum. Son 1 haftadır iletişim kuramıyorum. Arada bazı şeyler oldu. Yanına gittiği kişi M.A. bizim konuşmamıza izin vermedi. Bana ben Yunus’la hiç iletişim kurmadım dedi. Kız kardeşim Yunus’a çok sevdiğini onu istediğini söylemişti bende biliyorum.

 

Yunus Varsak’ın eşi Aysun Varsak programın ikinci bölümüne katılarak kendi isteği ile evden kaçtığını söyledi. M.A.’nın evli olduğu iddialarının yalan olduğunu söyleyen Aysun Varsak kendisinin eşi Yunus’a 'Ölümü bile düşündüm senin yanına gelmek istiyorum' şeklinde mesaj attığını kabul etmedi. Dini nikah olmadığı için bir arada yaşamadıklarını dile getiren Aysun Balsak “Ben asla zorla tutulmuyorum. M.A.’nın babası annesi ve kız kardeşiyle beraber yaşıyoruz. Eşime öyle mesajlar atmadım. M. beni zorla kuma yaptı demedim” ifadelerini kullandı.