Esra Erol'da Sözde Mehdi Mustada Çabuk Olayı Konuşulmaya Devam Ediyor! Sosyal Medya Paylaşımları!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen sözde mehdi Mustafa Çabuk olayı ile ilgili gelişmeler takip edilmeye devam ediyor. 

 

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen sözde mehdi Mustafa Çabuk olayı ile ilgili gelişmeler takip edilmeye devam ediyor. 

 

Sözde Mustafa hoca olayı tüm sosyal medyanın gündeminde... Mustafa Çabuk adlı kişinin Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılmak üzere aranması olduğu ortaya çıktı. Sahte mehdi skandalı büyüyor. Esra Erol'da programında Sözde Mustafa Hoca olayı sosyal medyada da gündem oldu. Onlarca kişi Mustafa Çabuk adlı kişiden şikayetçi olarak programa katıldı. Peki ama Mustafa Çabuk kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında Sözde Mustafa Hoca olayı dikkat çekti. İddialara göre; Çanakkale‘nin Bayramiç ilçesinde daha önce kaçak kazı yaparken yakalanan mehdi olduğunu iddia eden Mustafa Çabuk adlı sözde hoca hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Esra Erol’da programına kızını aramak için gelen bir anne kızının bu tarikat tarafından zorla alıkonulduğunu iddia etti. İşte Mustafa Çabuk olayı hakkında bilgiler...


Esra Erol Mustafa Hoca olayı nedir?
 

Bayramiç’te bulunan kaplıca ve iki termal otelde 300 kişilik grupla tarikat kurdukları öğrenilen sözde hoca hakkında canlı yayında birçok ihbar gelirken mağdur yakınlarının anlattıkları şaşkına çevirdi. Aranan kayıp kız canlı yayına bağlanarak kayıp olmadığını İslam’ı sözde mehdiden öğrenerek ibadet ettiklerini söyleyerek gerekirse ailesini de reddedeceğini ifade etti. Acılı anne, kızının kaybolmadan önce kendisinden sopa istediğini ve bu sopayla sözde ibadet için kendine vurduğunu anlattı. Sözde hocanın öğütlerini dinleyen genç kız, kendine her vurduğunda günahlarının affolduğuna inandığı öğrenildi. Yapılan ihbarlarda sözde hocanın topluluğuna kattığı kişileri kandırarak kredi  çektirdiği öğrenilirken mağdurları kandırarak kiraladıkları termal otelde alıkoyduğu bilgisine ulaşıldı.

 

esra erol da mustafa cabuk olayi nedir sosyal medya paylasimlari

 

''BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNE YATIRILMAK ÜZERE ARANMASI VAR''

 

Esra Erol'un bu haftaki programında ilginç bir olay yaşandı. Dün (12.02.2024) programa katılan Fatma Olgun isimli bir anne, 7 aydır kayıp olan 21 yaşındaki kızı Mevlüde Olgun'u bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Anne Olgun, deprem sonrasında psikolojisi bozulan kızı Mevlüde'nin sosyal medyada tanıştığı ve kendisini Mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk isimli sözde hocayla konuşmaya ve onun videolarını izledikten evden kaçtığını söyledi. Anne Fatma Olgun, "Sözde hoca Mustafa, kızımı kandırıp kaçırdı. Kızımı aradığımda "ben halifemin yanındayım" ifadelerini kullandı. Olayın muhatabı Mevlüde ise yayına katılarak, akılalmaz açıklamalarda bulundu. Bugün ise yeni gelişmeler yaşandı. Stüdyoya "Sahte Mehdi, sözde Mustafa hoca " mağdurları akın etti. Öte yandan 'Mehdi' olduğunu iddia eden Mustafa Çabuk'un akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesi ile yakalandığı anda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılmak üzere aranması olduğu ortaya çıktı.