Esra Erol'da Sultan Çelik Kimdir? Nazlı Çelik Kimdir? Nazlı Çelik Olayı Nedir?

Esra Erol'da Sultan Çelik kimdir? Nazlı Çelik olayı nedir? Nazlı Çelik kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Nazlı Çelik olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Sultan Çelik kimdir? Nazlı Çelik olayı nedir? Nazlı Çelik kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Sultan Çelik kimdir? Nazlı Çelik olayı nedir? Nazlı Çelik kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Nazlı Çelik olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Sultan Çelik kimdir? Nazlı Çelik olayı nedir? Nazlı Çelik kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da sultan celik kimdir nazli celik kimdir nazli celik olayi nedir

 

Esra Erol'da Sultan Çelik kimdir? Nazlı Çelik olayı nedir? Nazlı Çelik kimdir?

 

esra erol da sultan celik kimdir nazli celik kimdir nazli celik olayi nedir

 

Esra Erol'da Sultan Çelik kimdir? Nazlı Çelik olayı nedir? Nazlı Çelik kimdir? Sultan Çelik kızı Nazlı Çelik’in 7 ay önce İzmir’den kaçırıldığını dile getirdi. 3 çocuk annesi olduğunu söyleyen Sultan Çelik 2 oğlu bir kızı olduğunu söylerken oğlunun İzmir’de tıp okuduğunu dile getirdi. Kızı Nazlı Çelik’in 16 yaşında olduğunu söylerken, okumak isteyen kızını evinde terlikleriyle kaçırdıklarını söyledi. Kızının Batuhan isimli şahıs tarafından lise 2’ye giderken kaçırıldığını dile getirdi.

 

esra erol da sultan celik kimdir nazli celik kimdir nazli celik olayi nedir

 

Savcılığa bir şikayette bulunduklarını söyleyen Sultan Çelik kızının nasıl gittiğini gören ve bilen olmadığını dile getirdi. 7 aydan beri kızıyla herhangi bir iletişim kuramadıklarını söylerken, kızının geri dönmesini istediğini söylerken şikayetçi olduğu ailenin emniyete kızlarından haberdar olmadıklarını söylediklerini dile getirdi. Temmuz’da bugüne kadar bir teklifleri bulunduğunu söyleyen Sultan Hanım şikayetinden vazgeçmesi karşılığında para vermek istediklerini, kızlarını evlendirmek istediklerini söylediklerini dile getirirken, kendisinde evlendirecek kız olmadığını dile getirdi. Batuhan isimli şahıs hakkında bir bilgisi olmadığını söyleyen anne şahıs hakkında çok iyi duyumlar almadığını söylerken, şahsın da çocuk olduğunu söyledi.

 

esra erol da sultan celik kimdir nazli celik kimdir nazli celik olayi nedir

 

Sultan Çelik yaptığı açıklamada kendisine kızının 'Batuhan beni tehdit ediyor. Ben ne yapacağım' dediğini söyledi. Kızının tehdit ile kaçtığını söyleyen Sultan Çelik Esra Erol'dan yardım istedi. Batuhan isimli şahsın babası canlı yayında yaptığı açıklamada kızının korkusundan kendi yanlarına kaçtığını söylerken, ilk kaçtıklarında kendisinin bularak teslim ettiğini söyledi. Sözlerine devam eden Batuhan isimli şahsın babası Nazlı Çelik'in ailesi tarafından başka biriyle nişanlandığını iddia ederken, Sultan Çelik iddiaları kesin dille yalanladı. 

 

esra erol da sultan celik kimdir nazli celik kimdir nazli celik olayi nedir

 

Sultan Çelik kızının lise 2 de Gastronomi bölümünde okuyup staj yaptığını söylerken, kızının hayalinin okuyup kendi ayakları üzerinde durmak gibi bir hayali olduğunu ama kızının hayallerinin yıkıldığını söyledi. Batuhan isimli şahsın babası açıklama yaparken kızın ve oğlunun nerede olduklarını bilmediğini dile getirdi.