Esra Erol'da Zeynep Güneş Olayı Nedir? Zeynep Güneş Kimdir?

Esra Erol'da Zeynep Güneş kimdir? Zeynep Güneş olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Zeynep Güneş olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Zeynep Güneş kimdir? Zeynep Güneş olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Zeynep Güneş kimdir? Zeynep Güneş olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Zeynep Güneş olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Zeynep Güneş kimdir? Zeynep Güneş olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da zeynep gunes kimdir zeynep gunes olayi nedir

 

Esra Erol'da Zeynep Güneş kimdir? Zeynep Güneş olayı nedir?

 

Esra Erol'da Zeynep Güneş kimdir? Zeynep Güneş olayı nedir? Zeynep Güneş 22 gün önce Kırıkkale'den kaçmıştır. Çocuk annesi Zeynep Güneş, eşi ile 8 ay önce resmi olarak boşanmıştır. Bir gece 5 yaşındaki çocuklarını bırakıp İstanbul'a kaçmıştır. 1996 yılında dünyaya gelmiştir. 26 yaşındadır. 

 

esra erol da zeynep gunes kimdir zeynep gunes olayi nedir

 

Zeynep Güneş bulundu!

 

Canlı yayına katılan Zeynep Güneş "Daha önce görüştüğüm biri vardı İstanbul'da. Onunla görüşmek için evden kaçtım. Ben daha sonra çocuğumu alacaktım zaten." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine "5 yaşındaki çocuğu bırakmak vicdana sığar mı? Sizin vicdanınız var mı?" ifadelerini kullanan Esra Erol'a "Vicdanım olmasa bu programa katılmazdım. Bu benim kararım" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da zeynep gunes kimdir zeynep gunes olayi nedir

 

Sosyal medyada tanıdığı adama kaçtı!

 

Sosyal medyada tanıdığın bir kişi için çocuğunu terk ettin. Ne düşünüyorsun sorusuna yanıt veren Zeynep Güneş "Ben buraya geldim. Yine bu benim kararım. Ben zaten çocuklarımı alacağım da demiyorum. Ben kesinlikle bir daha bırakmam burayı. Bunu görüştüğüm kişi de biliyor. Ben ailem bana destek çıkmadığı için kaçtım" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da zeynep gunes kimdir zeynep gunes olayi nedir

 

Kaçtığınız Salih Eruş mu çocuklarınız mı!

 

Canlı yayında çocuklarını almak istemediğini söyleyen Zeynep Güneş için "Zaten bu saatten sonra o çocukları alamazsınız" ifadelerini kullandı. Sonrasında canlı yayında yaptığı itiraflar sonrası Esra Erol savcılık makamına yayının ihbar kabul edilmesini ve işlem başlatılmasını rica etti. Canlı yayında Zeynep Güneş'e "Kaçtığınız Salih Eruş şuan canlı yayında. Salih Eruş mu çocukların mı" sorusuna "Salih" ifadelerini veren Zeynep Güneş stüdyolara uğultulara neden oldu. 

 

esra erol da zeynep gunes kimdir zeynep gunes olayi nedir

 

Salih Eruş: Evet kötü düşünürdüm!

 

Salih Eruş'a "Siz evlendiniz çocuklarınız var. Birgün Zeynep sosyal medyada birini tanıdı. Sonra gece çocuklarını bıraktı gitti? Ne düşündünüz?" ifadelerine "Ben evet kötü düşünürdüm. Ama sonrasında ne eksikti diye sorardım." ifadelerini kullandı. Hiçbir gerekçe, hiçbir sebep çocukların bırakılmasına neden değildir. Siz böyle birinden çocuk sahibi olmak ister miydin? Aile olur muydun? sorusuna Salih Eruş "Hayır böyle birinden çocuk istemezdim ama aile olurdum Zeynep ile. Çocukluğunda Zeynep'in ne yaşadığını biliyorum çünkü" ifadelerini kullandı.