Ev Kadını TikTok Sayesinde Dolar Milyoneri Oldu!

30 yaşındaki ABD’de yaşayan Finlandiyalı Auri Kananen, “Ev meleği”, “Temizlik kraliçesi” ve “Hasta insanların kurtarıcısı” gibi sıfatlarla anlatılıyor.

 

Genç kadın sosyal medya hesaplarında karmakarışık, her şeyin alt alta, üst üste olduğu mekanları nasıl düzene koyduğunu anlatıyor. Çöpleri ve artıkları toplamasını, insanların çoğunun yanına bile yaklaşamacağı tuvaletleri temizlemesini en az 10 milyon kişi günü gününe izliyor.

 

Videoları her gün izlenme rekorları izliyor. En etkileyicisi videosu Miami’de 42 yaşındaki bir anne ile 1 yaşındaki kızının evini temizlemesi oldu. Evde özellikle buzdolabı insanın içini bulandıracak kadar pisti. Kananen, “Herhalde dünyada bundan daha pis bir buzdolabı yoktur” dedi. Buzdolabını temizlediği videosu 121 milyon kez izlendi.

 

auri kananen tiktok sayesinde dolar milyoneri oldu

 

Buzdolabı son tüketim tarihi çoktan geçmiş, küflenmiş yiyeceklerle doluydu. Bazıları en az 4 yıllıktı. Ayrıca örümcekten hamam böceğine kadar bir sürü haşere de ortalıkta cirit atıyordu. Auri, bir kucak dolusu süngerle fırını temizledi, buzdolabını pırıl pırıl yaptı ve fırçalarla tuvaleti sağlıklı koşullara döndürdü.

 

Finlandiya’nın Tampere bölgesinden olan genç kadın, bu temizlik çalışmaları için para istemiyor ama sosyal medyaya yüklediği videolar sayesinde müthiş para kazanıyor. Temizlik ürünleri firmalarıyla yaptığı sözleşmeler sayesinde. Ayrıca bir çok firma onun yaşadığı kentin dışında temizliğe gittiği evlerin bulunduğu kentlere uçakla gidip gelmesini de üstleniyor.

 

Gönüllü temizlikçi Auri, hem insanlara yardım ediyor, hem de bu çabalarını anlattığı videolarıyla gerçekten olay oldu. Ve şimdiden bir çok milyon dolarlık servetin sahibi oldu.