Evrim Akın Gözünden Ameliyat Oldu! 'Reytingler Bol Gelince Yüzümüz Gülüyor'

Son dönemde Kanal D'de yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi programıyla gündemde olan ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın önceki gün bir özel hastaneden çıkarken görüntülendi. 

 

Son dönemde Kanal D'de yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi programıyla gündemde olan ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın önceki gün bir özel hastaneden çıkarken görüntülendi. Son dönemde Kanal D'de yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi programıyla gündemde olan ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın önceki gün bir özel hastaneden çıkarken görüntülendi. 

 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz gün Bahçelievler'de özel bir hastaneden çıkarken kameralara yansıdı. Sağ gözündeki bandajla ilgili açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi veren Akın, Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programıyla ilgili de konuştu. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programında sunuculuk yapan Evrim Akın, geçtiğimiz hafta annesi ve kardeşiyle Nişantaşı Citys'te görüntülenmişti. Kendisine yönelten evlilik sorusuna üzerine Akın, "Annem, kardeşim ve abim evlenmemi istemiyor. Ben de onların evlenmesini istemiyorum. Aramıza kimseyi sokmuyoruz. Biz bize yeteriz ve böyle mutluyuz" diyerek, şaşırtmıştı.

 

"REYTİNGLER BOL OLUNCA YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR”

 

Ayrıca Akın, Kanal D'de ekrana gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programı için, "Reytingler iyi olunca böyle yüzümüz gülüyor" demişti. 44 yaşındaki ünlü isim son olarak önceki gün Bahçelievler'de özel bir hastaneden çıkarken objektiflere takıldı. Sağ gözünde bandaj olan Akın, gazetecilerle konuşarak; "Gözlerimden operasyon geçirdim, bir gün önce de diğer gözüme mercek takılmıştı, şu an bir sıkıntı yok, görebiliyorum" açıklamasında bulundu.



Etiketler: