Evrim Keklik'ten Dikkat Çeken Adem Kılıçcı Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Evrim Keklik, Survivor Panorama programında Adem Kılıçcı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Evrim Keklik, Survivor Panorama programında Adem Kılıçcı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüen ünlü Survivor yarışmacısı Evrim Keklik, Survivor Panorama programında Adem Kılıçcı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Evrim Keklik, Survivor Panorama programında Adem Kılıçcı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Adem Kılıçcı için “Ben aslında Adem’e olan sempatimi zamanla başkaları yüzünden kaybetmeye başladım. Daha sonrasında sadece birbirimizle sohbet edince Adem’in gerçekten yufka yürekli, centilmen olduğunu ve asla bir kadını kırmak istemediğini gördüm.” ifadelerini kullanan Keklik sosyal medyada gündem oldu.