Eylül Öztürk'ten Black Friday Öncesi Mağaza Turu!

Youtube'da yayınladığı moda ve güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Eylül Öztürk, yayınladığı videosunda Black Friday (Kara Cuma) indirimine sayılı günler kala mağazalarda tüketiciyi bekleyen ürünlerle ilgili bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı moda ve güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Eylül Öztürk, yayınladığı videosunda Black Friday (Kara Cuma) indirimine sayılı günler kala mağazalarda tüketiciyi bekleyen ürünlerle ilgili bilgiler verdi. Son zamanlarda Youtube'da yayınladığı birbirinden başarılı moda ve kombin içerikleri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber, yayınladığı videosunda bu kez Black Friday (Kara Cuma) indirimine sayılı günler kala mağazalarda tüketiciyi bekleyen ürünlerle ilgili bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda Pull & Bear, Stradivarius, Bershka markalarının mağazalarını gezen ünlü Youtuber, Black Friday (Kara Cuma) indirimine sayılı kala bu markalarda tüketiciyi bekleyen ürünlerle ilgili bilgiler verdi. Ürünleri denemeli olarak inceleyen ünlü Youtuber takipçilerine Kara Cuma indirimlerinden yapabilecekleri farklı tarzlardaki kombin önerileri hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Kısa sürede binlerce kez izlenen Black Friday öncesi mağaza turu içeriği ile yoğun beğeni toplayan ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Peki Black Friday indirimlerinde tüketiciyi ne tür ürünler bekliyor? İşte detaylar;