Ezgi Karayel İle Önder Öztarhan Aşk Mı Yaşıyor? İşte O İddia!

Ezgi Karayel ile Önder Öztarhan aşk mı yaşıyor? Rol aldığı projelerdeki başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Öykü Karayel'in ikiz kız kardeşi Ezgi Karayel ile iş insanı Önder Öztarhan'ın aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Ezgi Karayel ile Önder Öztarhan aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Ezgi Karayel ile Önder Öztarhan aşk mı yaşıyor? Rol aldığı projelerdeki başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Öykü Karayel'in ikiz kız kardeşi Ezgi Karayel ile iş insanı Önder Öztarhan'ın aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Öykü Karayel'in ikiz kız kardeşi Ezgi Karayel ile iş insanı Önder Öztarhan'ın aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Ezgi Karayel ile Önder Öztarhan aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi karayel ile onder oztarhan ask mi yasiyor

 

Ezgi Karayel ile Önder Öztarhan aşk mı yaşıyor?

 

İş insanı Önder Öztarhan ile oyuncu Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı. Bir mekanda kahve içen ikilinin samimi sohbetleri dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel, önceki gün Vepa Holding Yönetim kurulu başkanı Önder Öztarhan ile Arnavutköy'de bir mekanda görüntülendi. Bir dönem Elif Boyner'le yaşadığı aşkla adından söz ettiren Önder Öztarhan (50) ile kahve içen Ezgi Karayel'in (31), samimi sohbetleri dikkat çekti. Önder Öztarhan, cep telefonundan Karayel'e bir şeyler gösterdi. Uzun süre mekanda oturan ikili, kendilerini görüntüleyen gazetecilere aldırış etmedi. Önder Öztarhan, 2002 yılında nikah masasına oturduğu Nazlı Keçili'den 2014 yılında boşanmıştı. Ünlü iş insanının bu evliliğinden Sahara ve Nazenin adında iki kızı bulunuyor. Öte yandan zaman zaman ikizi Öykü Karayel ile karıştırılan Ezgi Karayel, geçtiğimiz aylarda benzer bir hadise yaşamıştı. Cihangir'de bir kadın arkadaşıyla yemek yiyip kahve içen Ezgi Karayel'i görenler, fotoğraf çektirmek istemişti. Fotoğraf isteklerini geri çeviren Ezgi Karayel, "Ben Öykü değilim, kız kardeşiyim" diyerek, açıklama yapmıştı. Karayel, kendisini bekleyen habercilere de, "Boşuna beklemeyin, Öykü değilim ben" diye konuşmuştu.