Fahriye Evcen Burak Özçivit Çiftinden İkinci Bebek Açıklaması! Çok Heyecanlıyız!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken ikince bebekleriyle ilgili açıklamalarda bulundular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken ikince bebekleriyle ilgili açıklamalarda bulundular. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken ikince bebekleriyle ilgili açıklamalarda bulundular. 

 

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, muhabirlerle sohbet etti. İkinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan ikili, "Karan'ı kardeş sürecine alıştırdık. Ailece çok heyecanlıyız" dedi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftin oğulları Karan, 2019'da dünyaya gelmişti. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şimdilerde ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan ikili, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

 

"ÇOK YOĞUN BİR TEMPODAYIM”

 

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, "Bugün tatildi. Fahriye ile dışarı çıkalım dedik. Uzun zaman sonra geziyoruz. Çok yoğun bir tempodayım. Çok vaktim olmuyor. Bir günlük boşluğu da elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

 

"AİLECE ÇOK HEYECANLIYIZ”

 

Evcen, muhabirlerin, "Bu durumdan memnun musunuz?" sorusuna, "Benim bu aralar bol bol zamanım olduğu için memnun değilim. Şaka bir yana Burak her fırsatı olduğunda zaman ayırıyor, o yüzden bir sorun yok. Benim hamilelik sürecim gayet güzel geçiyor. Dinleniyorum bol bol... Karan’ı kardeş sürecine alıştırdık. Ailece çok heyecanlıyız" şeklinde yanıt verdi. Oyuncu, gazetecilerin, "Burak Bey süper baba olma yolunda ilerliyor!" yorumuna gülerek, "Evet, gerçekten öyle. Sağ olsun" dedi.

 

FAHRİYE İLE BURAK'A HÜCUM

 

Ayrıca ünlü çift, Nişantaşı’nda yoğun ilgi gördü. İkili, yürümekte zorluk çekti. Hayranları Evcen ve Özçivit ile fotoğraf çektirebilmek için adeta sıraya girdi. Sevenlerini kırmayan çift, bir vatandaşın, "Türkiye’nin en güzel çifti" diyerek seslenmesine ise, "Çok sağ olun" diyerek karşılık verdi.