Fahriye Evcen'den Çocuk Açıklaması! Bana Çocuk Bakmak Kolay Geliyor!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün eşi Burak Özçivit ile görüntülenirken, yaptığı çocuk açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün eşi Burak Özçivit ile görüntülenirken, yaptığı çocuk açıklamasıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün eşi Burak Özçivit ile görüntülenirken, yaptığı çocuk açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Bana çocuk bakmak kolay geliyor!

 

Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre; Ayaküstü basın mensuplarının sorularına yanıt veren ikili, "Birkaç gündür dışarıdayız. Artık eve gidelim, çocukları görelim. Bizi bekliyorlar" diyerek, otomobillerine yürüdü. Fahriye Evcen, çocukları ve iş hayatıyla alakalı, "Bebeğimiz doğalı iki ay oldu henüz. O yüzden yavaş yavaş proje değerlendirmesi yapacağım. Şimdi çocuklarımızın büyüme dönemi ve onlara ağırlık verdik. Bana çocuk bakmak kolay geliyor. İkisi de eşit düzeyde yoruyor diyebilirim" ifadelerini kullanarak, güldü. Çift, daha sonra otomobillerine binerek, hızla oradan ayrıldı.



Etiketler: