Fahriye Evcen'den Görümcesi Burçun Özçivit İle Aralarında Sorun Var İddialarına Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla şu sıralar adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Fahriye Evcen'den geçtiğimiz günlerde sıkça yazılıp çizilen görümcesi Burçun Özçivit ile aralarında sorun olduğu iddialarına yanıt geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla şu sıralar adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Fahriye Evcen'den geçtiğimiz günlerde sıkça yazılıp çizilen görümcesi Burçun Özçivit ile aralarında sorun olduğu iddialarına yanıt geldi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fahriye Evcen'den geçtiğimiz günlerde sıkça yazılıp çizilen görümcesi Burçun Özçivit ile aralarında sorun olduğu iddialarına yanıt geldi.

 

Geçtiğimiz günlerde 6 yıl önce evlendiği eşi Burak Özçivit'in kardeşi Burçun Özçivit ile tartıştığı iddia edilen Fahriye Evcen'in görümcesini sosyal medya sayfasından sildiği iddia ediliyordu. Evcen bu iddia üzerine bir açıklama yaptı. Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in kardeşi Burçun’la büyük bir tartışma yaşarken çiftin aileleri, olayı öğrenince tarafları barıştırmak için harekete geçti. Ancak görümcesini hayatından tamamen çıkaran Fahriye Evcen, barışmaya yanaşmadı.Burçun Özçivit bu yüzden yeğeni Karan’ın 1’inci yaş gününü de kutlayamadı. Eşi ve kardeşi arasında çaresiz kalan Burak Özçivit şimdilerde kara kara bu krizi nasıl atlatacaklarını düşünüyor.

 

Aramızda bir sorun yok! 

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ünlü oyuncu Fahriye Evcen "O hesap, aktif kullanılmayan bir hesap. Yazıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Aramızda yansıtıldığı gibi bir sorun kesinlikle yok." ifadelerini kullanırken böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi.