Fahriye Evcen'den Küçük Oğlu Kerem'le İlk Paylaşım! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda küçük oğlu Kerem ile ilk kez paylaşım yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda küçük oğlu Kerem ile ilk kez paylaşım yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda küçük oğlu Kerem ile ilk kez paylaşım yaptı. 

 

Burak Özçivit'le evli olan Fahriye Evcen İkinci kez anne olmuştu. Oyuncu sosyal medya hesabından ilk kez oğlu Kerem'i paylaştı. Burak- Fahriye çifti, 2019 yılında ilk bebeği Karan’ı kucağına almıştı. Evcen, iki ay önce de oğlu Kerem’i dünyaya getirdi. Dün evinin bahçesinden paylaşım yapan oyuncu, oğlu Kerem’in elini gösterdi.

 

“KARAN KARDEŞİNİ GÖRÜNCE MUTLU OLDU”

 

Fahriye Evcen doğum sonrası hastaneden çıkarken “Her şey çok iyi geçti. Benim de bebeğin de sağlığı gayet iyi. Karan’a çok benziyor. O da kardeşini görünce çok mutlu oldu” demişti. Burak Özçivit ise, “İlk doğumda Fahriye’yi yalnız bırakmamıştım, ikincisinde de doğuma girdim” ifadelerini kullanmıştı. 

 

İşte o paylaşım;

 

fahriye evcen den kucuk oglu kerem ile ilk paylasim



Etiketler: