Seda Sayan İle Çağlar Ökten Boşanıyorlar Mı? Seda Sayan'dan Açıklama! Nazar Gözüyle Bakıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan önceki gün objektiflere yansırken eşi Çağlar Ökten ile boşanma iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan önceki gün objektiflere yansırken eşi Çağlar Ökten ile boşanma iddialarına yanıt verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan önceki gün objektiflere yansırken eşi Çağlar Ökten ile boşanma iddialarına yanıt verdi. 

 

Seda Sayan ile Çağlar Ökten hakkında ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. Sessizliklerini koruyan Seda Sayan - Çağlar Ökten çiftinden yeni bir haber geldi. Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile boşanmayacaklarını açıkladı. Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile şarkıcı Çağlar Ökten geçtiğimiz yıl 24 Nisan'da evlenmişlerdi. Tam 10 aydır evli olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten ile ilgili geçtiğimiz günlerde, boşanacaklarına yönelik bir iddia ortaya atılmıştı. Söz konusu bu iddia ile alakalı hiçbir açıklama yapmayan çiftten sessizliğini bozan, Seda Sayan oldu.

 

"NAZAR GÖZÜYLE BAKIYORUM”

 

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten hakkında şu açıklamaları yaptı: "Her gün 'boşanıyorlar' yazıyorlar bizim için. Olsun... Nazar çıkar! Ama ben sana her gün aşık uyanıyorum. Yazık! Benim ailem alıştı bu tarz haberlere de... 24 Nisan'da bir sene olacak. Biz daha birbirimize sesimizi yükseltmedik. Gerçekten nazar gözüyle bakıyorum ben buna. Ben her gün kocama daha aşık uyanıyorum."