Farah Zeynep Abdullah DJ Artz İle Evlenecek Mi? Farah Zeynep Abdullah'tan Evlilik Açıklaması!

Farah Zeynep Abdullah DJ Artz ile evlenecek mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram'da düzenlediği soru-cevap etkinliğinde DJ Artz ile evlilik hakkında açıklamalar yaptı. Peki Farah Zeynep Abdullah DJ Artz ile evlenecek mi? Cevaplar haberimizde..

 

Farah Zeynep Abdullah DJ Artz ile evlenecek mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram'da düzenlediği soru-cevap etkinliğinde DJ Artz ile evlilik hakkında açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram'da düzenlediği soru-cevap etkinliğinde DJ Artz ile evlilik hakkında açıklamalar yaptı. Peki Farah Zeynep Abdullah DJ Artz ile evlenecek mi? Cevaplar haberimizde..

 

Farah Zeynep Abdullah DJ Artz ile evlenecek mi?

 

DJ Artz ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram hesabından gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğiyle bilinmeyenlerini anlattı. Abdullah, bir takipçisinden gelen ''Sizce evlilik kaç yaşında olmalı?'' sorusuna, ''Evlilik bir seçim aslında artık. Olup olmaması kişiye bağlı. Dolayısıyla bunun bir yaşı var mı, ondan emin değilim. İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin. Evlilik, bir seçim artık bu dünyada'' yanıtını verdi. 

 

farah zeynep abdullah dj artz ile evlenecek mi