Gökhan Çıra Selin Ciğerci Çifti Yeniden Barıştı!

Gökhan Çıra Selin Ciğerci çifti barıştı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile eski eşi Selin Ciğerci yeniden barıştıklarını Instagram sayfalarından yaptıkları açıklama ile sevenlerine duyurdular. 

 

Gökhan Çıra Selin Ciğerci çifti barıştı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile eski eşi Selin Ciğerci yeniden barıştıklarını Instagram sayfalarından yaptıkları açıklama ile sevenlerine duyurdular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile eski eşi Selin Ciğerci yeniden barıştıklarını Instagram sayfalarından yaptıkları açıklama ile sevenlerine duyurdular.

 

Yeniden barıştılar! 

 

Geçtiğimiz yıl boşanan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci yeniden bir araya geldi. Bir süre önce bir partide samimi şekilde yakalanan eski karı-koca barıştıklarını sosyal medyadan duyurdu. Çıra, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ciğerci ile fotoğrafını paylaşarak, "Nerede kalmıştık" dedi.

 

selin cigerci gokhan cira cifti yeniden baristilar

 

selin cigerci ve gokhan cira yeniden baristilar 2