Maske Kimsin Sen Geyik Burcu Özberk Mi? İşte O İddia!

Maske Kimsin Sen Geyik Burcu Özberk mi? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Geyik kostümünü giyen kişinin Burcu Özberk olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Geyik Burcu Özberk mi? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Geyik Burcu Özberk mi? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Geyik kostümünü giyen kişinin Burcu Özberk olduğu iddia edildi. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Geyik kostümünü giyen kişinin Burcu Özberk olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Geyik Burcu Özberk mi? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Geyik Burcu Özberk mi?

 

Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Geyik kostümünü giyen kişinin Burcu Özberk olduğu iddia edildi. Maske Kimsin Sen isimli yarışmada Geyik kostümünü giyen kişinin kullandığı "Güneşin doğuşunu izlemek her zaman içimi ısıtır. Güneşin bir kızı olarak bu maske benim için tek doğru tercih. O kadar çok dostum var ki ormanın tüm canlıları bu yarışmada beni destekliyor. Doğanın kanunları çok sert olabilir. Burada güçsüzlere yer yok" ifadelerinin Burcu Özberk'e ait olduğu iddia edildi. 

 

maske kimsin sen geyik burcu ozberk mi