Farah Zeynep Abdullah'tan Olay Seksilik Açıklaması! İyi İnsan Olma Gayesindeyim!

Masumlar Apartmanı isimli dizide gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yaptığı açıklamada dış görüşünüyle ilgili yorumlara sert yanıt verirken tek gayesinin iyi bir insan olmak olduğunu söyledi. 

 

Masumlar Apartmanı isimli dizide gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yaptığı açıklamada dış görüşünüyle ilgili yorumlara sert yanıt verirken tek gayesinin iyi bir insan olmak olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yaptığı açıklamada dış görüşünüyle ilgili yorumlara sert yanıt verirken tek gayesinin iyi bir insan olmak olduğunu söyledi.

 

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah yaptığı açıklamada  "Birbirimizin dış görünüşünü yargılamakla ilgili bir hadsizliğin içindeyiz. Mutsuzluklarını başkalarının poposunu konuşarak geçiştiren insanlara üzülüyorum. Benim masum, seksi ve güzel olmak umurumda değil. İyi insan olma gayesindeyim. Gerisi geçici ve boş." ifadelerini kullanırken, bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.