Fatmanur Öztekin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Fatmanur Öztekin kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Fatmanur Öztekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Fatmanur Öztekin kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Fatmanur Öztekin kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Fatmanur Öztekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Fatmanur Öztekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Fatmanur Öztekin kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

fatmanur oztekin kimdir nerelidir evli mi burcu nedir

 

Fatmanur Öztekin kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı?

 

Sosyal medya platformlarında üretmiş olduğu içerikler ile kısa zamanda yükselişe geçen Fatmanur Öztekin, Mayıs 2000 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelmiştir. Doğma büyüme İstanbullu olan başarılı sosyal medya fenomeni isim yaşamını hala İstanbul’da devam etmektedir. İstinye Üniversitesi Gastronomi bölümünde eğitim gören Fatmanur Öztekin, baba tarafından aslen Kastamonuludur. Fatmanur Öztekin’in kendisinden büyük iki ablası vardır.

 

Bir dönem sinema sektörüne de giriş yapan Fatmanur Öztekin, Kafalar Karışık isimli filmde yer almıştır. Instagram platformda 358B, YouTube platformunda ise 415B takipçi ulaşmıştır. Yalnızca kariyeri ile değil özel hayatı ile de bir hayli merak edilen Fatmanur Öztekin, eşi ile sık sık gündeme gelmektedir. 2019 yılı Nisan ayında nişanlanan ve 13 Eylül 2020 tarihinde dünya evine giren Fatmanur Öztekin, Volkan Sapmaz ile yollarını birleştirmiştir. Eşinin taksicilik yaptığı yönünde çıkan haberler doğrultusunda başarılı sosyal medya fenomeni mesleğinin taksicilik olmadığını açıklamış babasının rahatsızlanması sebebiyle bir süre onun yerine çalıştığını dile getirmiştir.