Fatoş Yerliler Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Fatoş Yerliler kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ihaneti ifşalarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Berdan Mardini'nin boşanma arifesindeki eşi Fatoş Yerliler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Fatoş Yerliler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Fatoş Yerliler kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ihaneti ifşalarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Berdan Mardini'nin boşanma arifesindeki eşi Fatoş Yerliler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Berdan Mardini'nin boşanma arifesindeki eşi Fatoş Yerliler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Fatoş Yerliler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

fatos yerliler kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Fatoş Yerliler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Fatoş Yerliler kimdir? 5 Kasım 1978 Diyarbakır'da dünyaya gelen Fatoş Yelliler 43 yaşında. Fatoş Yelliler, 7 kardeşin 6'cısıdır. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, Fransa'daki bir düğünde tanışmış, 2010'da dünyaevine girmişti. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler 2010'da dünyaevine girmişti. Mardini ile Yelliler, geçen mart ayında evliliklerini noktalama kararı aldı. Çift 11 yıllık evliliğini, 2021 yılında noktaladı. Mardini'nin avukatı, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" diye konuşmuştu. Çiftin ayrılığından kısa bir süre sonra Fatoş Yeliler, silahlı saldırıya uğramış, gözler, eski eşine çevrilmişti.