Fenerbahçe'de Ivan Perisic Sesleri! Gündem Oldu!

Fenerbahçe 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine Hırvat yıldız Ivan Perisic'i aldı. 

 

Fenerbahçe 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine Hırvat yıldız Ivan Perisic'i aldı. Fenerbahçe 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine Hırvat yıldız Ivan Perisic'i aldı. Fenerbahçe 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine Hırvat yıldız Ivan Perisic'i aldı. 

 

Karar gazetesinde yer alan habere göre, Süper Lig’de şampiyonluk hasretini dindirmek için kadro güçlendirme çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, kanat takviyesi için düğmeye bastı. Sarı-Lacivertliler, Wilfried Zaha’ya imza attırabilmek adına tüm imkanlarını seferber ederken Ivan Perisic de menajerler aracılığı ile Kanarya’ya önerildi. Bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek adına transfer piyasasında aktif davranıyor. Transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Ryan Kent ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, kanatlarını güçlendirmek adına harekete geçti. Bu doğrultuda İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’da forma giyen Ivan Perisic’in menajerler aracılığı ile Fenerbahçe’ye önerildiği ortaya çıktı.

 

Sarı-Lacivertli kulübün ise 34 yaşındaki Hırvat yıldızla ilgili henüz resmi bir temasta bulunmadığı öğrenildi. Bu sezon Tottenham formasıyla 44 maça çıkan Perisic, 1 gol atıp 12 de asist yaptı. Tottenham, sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan Perisic’le yolları ayırmaya sıcak bakıyor.Kariyerinde Dortmund, Wolfsburg, Inter ve Bayern Münih gibi kulüplerde top koşturan Hırvat milli futbolcu, sol kanat ve sağ kanatta görev yapabiliyor. Perisic aynı zamanda son dönemide sol kanat bek olarak da görev aldı. Hırvat yıldızın, İrfan Can Kahveci ve Acun Ilıcalı ile tatil görüntüleri de sosyal medyaya düştü.

 

 

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinden koştuğu Zaha transferinde de zorlu süreç başlıyor. Fenerbahçe, Fildişili yıldızın abisi ve menajeri olan Harve Zaha’yı Trabzonspor maçına davet ederek bu transferi bitirmek istediği göstermiş ve oyuncuya kulübü tanıtmıştı. Sarı-Lacivertli ekibin teklifini sunduğu yıldız oyuncu, Suudi Arabistan ekiplerinden aldığı teklifler nedeniyle süreci uzatıyor. Fenerbahçe’nin Zahaya da Edin Dzeko’da olduğu gibi yüksek yıllık ücret ile ikna çabası söz konusu. Bunun dışında önerilen sözleşmede şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’ne katılım gibi bonuslar da bulunuyor. Yönetim, başka talipler çıkmadan bu transferi bitirmek için uğraşıyor. Fenerbahçe’nin ardından Suudi Arabistan’dan çok daha iyi bir teklif alan Fildişili yıldız, Avrupa’da devam etmek için bunu geri çevirdi. Lazio ile de görüşen tecrübeli kanat oyuncusu, İtalyan ekibi ile mali şartlarda orta noktayı bulamadı.