Fenerbahçe'de Rodrigo Becao Sesleri! Bu Hafta Sözleşme İmzalamaya Gelecek!

2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ryan Kent ve Edin Dzeko'nun ardından Brezilyalı futbolcu Rodrigo Becao'ya da imza attırmaya hazırlanıyor. 

 

2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ryan Kent ve Edin Dzeko'nun ardından Brezilyalı futbolcu Rodrigo Becao'ya da imza attırmaya hazırlanıyor. 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ryan Kent ve Edin Dzeko'nun ardından Brezilyalı futbolcu Rodrigo Becao'ya da imza attırmaya hazırlanıyor. 

 

Bu hafta imza atacak!

 

Fanatik'te yer alan habere göre; Transferde son derece hareketli bir süreçten geçen Fenerbahçe, bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in her konuda el sıkıştığı yıldız ismin bu hafta arasında İstanbul'da olması bekleniyor. Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Lacivertliler, Ryan Kent ve Edin Dzeko ile transfer piyasasına hızlı bir giriş yapmıştı. Fenerbahçe Yönetimi, aynı süratle yeni yıldızları kadroya katmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin üçüncü bombası Rodrigo Becao. Brezilyalı savunma oyuncusu ile yapılan görüşmelerde her konuda el sıkışılmıştı. Kulübü Udinese, sözleşme yenilemeyen ve seneye serbest kalacak olan Becao için kapıyı 10 milyon Euro’dan açmıştı. Ancak iki taraf, sıkı pazarlıkların ardından bonuslarla birlikte 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertli taraftarlar şimdi, 27 yaşındaki stoper için gelecek KAP bildirimini beklemeye başladı. Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio’ya göre Fenerbahçe, Rodrigo Becao transferini bu hafta sonlandırmaya çok yakın. Sambacı’nın, kulüpler arasındaki tüm pürüzler giderildikten sonra İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçip, kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.