Fenerbahçe'den Marsilya'ya Cengiz Ünder Teklifi!

Fenerbahçe Spor Kulübü 2023-2024 sezonu için kadro çalışmalarını devam ettirirken Marsilya'nın yıldız futbolcusu Cengiz Ünder için Galatasaray'ın ardından devreye girerek ilk teklifini sundu. 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü 2023-2024 sezonu için kadro çalışmalarını devam ettirirken Marsilya'nın yıldız futbolcusu Cengiz Ünder için Galatasaray'ın ardından devreye girerek ilk teklifini sundu. Fenerbahçe Spor Kulübü 2023-2024 sezonu için kadro çalışmalarını devam ettirirken Marsilya'nın yıldız futbolcusu Cengiz Ünder için Galatasaray'ın ardından devreye girerek ilk teklifini sundu. 

 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Cengiz Ünder için Süper Lig'de flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile de gündeme gelen Cengiz Ünder'in transferi için bir Süper Lig devi daha devreye girdi. Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray'ın gündemine gelen Cengiz Ünder için flaş bir gelişme yaşandı. Transferin hareketli takımlarından Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Cengiz Ünder için harekete geçildi.

 

CENGİZ ÜNDER-TÜRKİYE İDDİALARI

 

Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da forma giyen ve geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı performansıyla istikrar yakalayamayan Cengiz Ünder'in Fransız ekibindeki geleceği tartışma konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray ile anılan milli oyuncu için şimdi de Fenerbahçe devreye girdi.

 

FENERBAHÇE'DEN TEKLİF

 

Fransa basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Cengiz Ünder için Marsilya'nın kapısını çaldı. Milli oyuncu için 4 milyon euroluk bir teklifte bulunan sarı-lacivertlilerin bu teklifi Fransız ekibi tarafından yetersiz bulundu. Fenerbahçe önümüzdeki günlerde yeni bir teklifle gelebilir.

 

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

 

Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla toplam 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 32'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2924 dakika süre alan 25 yaşındaki milli oyuncu, 5 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.