Galatasaray Mauro Icardi Transferini Bitirdi! Wanda Nara Geliş Tarihini Açıkladı!

Galatasaray Spor Kulübü 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürürken geçtiğimiz sezon 26 maçta 23 gol atarak taraftarın sevgilisi olan yıldız futbolcu Mauro Icardi transferini bitirdi. 

 

Galatasaray Spor Kulübü 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürürken geçtiğimiz sezon 26 maçta 23 gol atarak taraftarın sevgilisi olan yıldız futbolcu Mauro Icardi transferini bitirdi. Galatasaray Spor Kulübü 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürürken geçtiğimiz sezon 26 maçta 23 gol atarak taraftarın sevgilisi olan yıldız futbolcu Mauro Icardi transferini bitirdi. 

 

Fanatik'te yer alan habere göre, Süper Lig ekibi Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin transferinde sona yaklaşıyor. Icardi'nin menajeri ve eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arjantinli golcünün İstanbul'a geliş tarihini açıkladı. Galatasaray, golcü oyuncu Mauro Icardi'nin transferinde son aşamaya gelmiş durumda. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu ve kulübü PSG ile 10 milyon Euro bonservis ve 10 milyon Euro maaş karşılığında anlaşmaya vardığı öne sürülürken, Icardi'nin eşi Wanda Nara açıklama yaptı.

 

GELİŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

 

Mauro Icardi'nin menajeri ve eşi Wanda Nara, Arjantinli yıldızın İstanbul'a geleceği tarihi duyurdu. Wanda Nara, Instagram paylaşımına gelen soru üzerine Arjantinli ünlü isim, "Ben işimi seviyorum ve yapmaya devam edeceğim. Maurito da işini seviyor ve yapmaya devam edecek. Birkaç gün içinde İstanbul’a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var" ifadelerini kullandı. Son şampiyon Galatasaray'da 26 maçta 23 gol atan Mauro Icardi, taraftarların sevgilisi olmayı başarmıştı