Fenerbahçe Kayserispor Maçı İle İlgili Alınan Taraftar Kararına Tepki Gösterdi! Garip Bir Karar!

Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun kararıyla Fenerbahçe taraftarının maça alınmayacak olmasına tepki gösterirken resmi sayfasından açıklamada bulundu. 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun kararıyla Fenerbahçe taraftarının maça alınmayacak olmasına tepki gösterirken resmi sayfasından açıklamada bulundu. Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun kararıyla Fenerbahçe taraftarının maça alınmayacak olmasına tepki gösterirken resmi sayfasından açıklamada bulundu. 

 

"Kabul edilemez" olarak nitelenen karar, "Kulübümüzün cezalandırılması dışında hiçbir anlam taşımamaktadır" sözleriyle değerlendirildi. Yasaklamanın sportif ilkelerle bağlantısı bulunmadığının altını çizen açıklamada, "Tüm ilgi ve sorumluları bu kararı gözden geçirmeye ve bu yanlıştan dönemeye davet ediyoruz" denildi.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi Twitter sayfasından Kayserispor maçı ile ilgili alınan karar için şu ifadelere yer verildi: 

 

fenerbahce den kayserispor maci icin seyircisiz kararina tepki